In het correct opmeten van een raam zit het geheim van een goede plaatsing.

Goedkope-ramen.com zal je ramen op de millimeter nauwkeurig produceren en leveren.

De maten die je ingeeft in de configurator zijn de maten die gebruikt worden om het raam te produceren. Dit betekent dus dat de werkelijke maten van het raam die je moet ingeven in de raam-configurator  iets groter, of iets kleiner zullen zijn dan de maten van de opening waar het raam in moet komen te staan. Lees hieronder hoe veel je moet bijtellen of aftrekken van de opgemeten afmetingen.

Let op: reken steeds in millimeters!

Hoe het werkt, dat leggen we hieronder uit.

De meeste ramen worden zogenaamd “achter slag” geplaatst. Het raam wordt dus achter de buitenmuur geplaatst. Dit is dus enkel mogelijk als er een binnen en een buitenmuur is (ook binnen- en buitenspouw genoemd). Doorgaans is de opening van de binnenmuur zo’n 10 cm breder en 5 cm hoger dan de buitenmuur.

 • Dit betekent dat de opening die je meet aan de buitenkant kleiner is dan de opening aan de binnenkant.
 • Opmeten van een raam doe je aan de buitenkant, dus je meet de kleinste opening op.

Soms wordt een raam niet tegen de buitenmuur geplaatst, maar wordt het tussen de muren gemonteerd. Meestal is dit het geval bij wanden waar er geen ontdubbelde muur is, maar één enkele massieve muur.

Ramen meten we steeds op in millimeters!

Wat heb je nodig?

 • Een waterpas
 • een plooi- of rolmeter.

Montage van het raam achter de buitenmuur:

 1. Verifieer dat de raamdorpel waterpas ligt
 2. Breedtemaat
  1. Meet de horizontale breedte tussen de stenen boven, beneden en in het midden van het raam. Let op dat je de meter ook horizontaal houdt!
  2. Neem de grootste van de 3 breedtes
  3. Tel hierbij 50 mm
  4. Dit is de breedtemaat waarop je je raam aangeleverd zal krijgen.
  5. Doordat het raam nu breder is dan de opening, kan het mooi ingewerkt worden, en kan het raam daarna makkelijk waterdicht opgekit worden.
 3. Hoogtemaat
  1. Meet op drie plaatsen de hoogte tussen de dorpel en de bovenzijde van de opening. Als de dorpel een opkant heeft, meet dan vanaf de bovenzijde van de opkant (de opkant zit zijdelings ook meestal in de gevelsteen verwerkt)
  2. Houd hier de meter zeker perfect verticaal
  3. Neem wederom de grootste maat in mm. Normaal mag de afmeting niet meer dan 1 cm afwijken, anders is de opening niet rechthoekig
  4. Tel hierbij 25 mm
  5. Dit is de hoogtemaat van het raam waarop je het raam aangeleverd zal krijgen.

Als je een raam wilt bestellen met een ventilatierooster gemonteerd bovenop het raam, dan kan je dezelfde manier van opmeten hanteren, maar controleer dan of de onderzijde van de buitenmuur (bij de verticale opmeting) minstens 5 cm lager hangt dan de onderzijde van de binnenmuur. Als dat niet zo is, bestel je beter een raam met een ventilatierooster gemonteerd op het glas.

Montage van een raam tussen de stenen van de buitenmuur:

 1. Verifieer dat de raamdorpel waterpas ligt
 2. Breedtemaat
  1. Meet de horizontale breedte tussen de stenen boven, beneden en in het midden van het raam. Let op dat je de meter ook horizontaal houdt!
  2. Neem de kleinste van de 3 breedtes
  3. Trek hiervan 10mm af
  4. Dit is de breedtemaat waarop je je raam aangeleverd zal krijgen.
  5. Doordat het raam nu kleiner is dan de opening, kan het mooi ingebouwd worden (vast te vijzen door het kozijnkader), en kan het raam daarna rondom makkelijk waterdicht opgekit worden.
 3. Hoogtemaat
  1. Meet op drie plaatsen de hoogte tussen de dorpel en de bovenzijde van de opening. Als de dorpel een opkant heeft, meet dan vanaf de bovenzijde van de opkant
  2. Houd hier de meter zeker perfect verticaal
  3. Neem wederom de kleinste maat in mm. Normaal mag de afmeting niet meer dan 1 cm afwijken, anders is de opening niet rechthoekig
  4. Trek hiervan 5mm af
  5. Dit is de hoogtemaat van het raam waarop je het raam aangeleverd zal krijgen.

 

Als je ventilatie wil in je raam bij een dergelijke configuratie, dan is het beter dat je deze ventilatie voorziet gemonteerd op het glas.

Download onze handige opmeting- en plaatsingsgids

De volgende zaken zijn vereist bij opmeten

 • Plooi of rolmeter
 • Waterpas

De volgende zaken zijn nodig bij uitbraak van een bestaand raam

 • Voldoende mankracht (zeker bij grotere ramen (>1m²))
 • Beschermende kledij:
  • Handschoenen
  • Veiligheidsschoenen
  • Helm
  • Veiligheidsbril
  • Stofmasker
 • Beschermdeken tegen vallend glas
 • Gekeurde ladder
 • Koevoet
 • Slijpschijf
 • Hamer

De volgende zaken zijn nodig voor de plaatsing van een nieuw raam

 • Voldoende mankracht (zeker bij grotere ramen (>1m²
 • Dezelfde beschermmiddelen als bij de uitbraak (een raam kan steeds vallen…)
 • Klopboor
 • Stelblokjes voor uitpassen van het raam in de opening
 • Spieën voor tijdelijk vastzetten van het raam
 • Ankers (deze worden meegeleverd)
 • Pluggen en schroeven (deze worden meegeleverd voor vastzetten van het raam in metselwerk)
 • Zwelband (wordt meegeleverd)
 • PUR schuim (wordt meegeleverd)
 • Silicone kitvoeg
 • Beschermtape voor opkitten en op-PUR’ren van het raam.

Download onze handige opmeting- en plaatsingsgids

Veilig werken:

Als je met ramen en deuren aan de slag gaat, weet je dat je met glas, raamprofielen, boren, hamers aan de slag gaat. Eventueel zal je zelfs op hoogte werken.

Neem steeds voldoende veiligheidsvoorzorgen. Bescherm ten allen tijde je veiligheid. Een Raam kan al gauw meerdere tientallen kilo’s wegen. Zorg dat je hulp hebt om het op te hijsen.

Weet dat ramen glas bevatten, waaraan je je lelijk kan snijden.

Kortom zorg steeds goed voor je eigen veiligheid als van de personen die je helpen.

Oude ramen verwijderen

Vooraleer je het nieuwe raam kan plaatsen, moet je het oude verwijderen. Om dit op een zo goed mogelijke manier te doen, zetten we hier alles op een rij.

Bestaande ramen zitten vaak nog in de gevel met hun afwerking. Soms zijn dit aan de binnenzijde houten kassementen, of ze zijn ingepleisterd. Aan de buitezijde kan het raam nog vastzitten met zijn kitvoeg aan de gevelafwerking. Verwijder steeds deze afwerking volledig, zodat je goed kan zien waar je mee te maken hebt. Ga oordeelkundig te werk, en probeer steeds laag per laag het vrij te maken.

 1. Maak alle loszittende delen los. Haal het raam uit de scharnieren en maak de scharnieren los. Begin altijd onderaan en werk naar boven toe.
 2. Doorgaans zijn ramen vastgezet achter de binnenafwerking met metalen ankers. Als je deze hebt teruggevonden, en het raam is volledig vrijgemaakt, dan kan je in principe het raam in zijn geheel uitnemen.
 3. Probeer nooit een raam te verwijderen met brute kracht.
 4. Soms kan je in een bestaand raam de glaslatten verwijderen, (of de stopverf bij een zeer oud raam). Als dat lukt kan je het glas uit het raam halen voor je het uitbreekt. Dat is handiger in het containerpark ook, gezien je daar raam en glas gescheiden moet aanbieden. Idealiter kan je het raam met het glas samen verwijderen, zo neem je het minste risico.
 5. Om het raamprofiel te verwijderen, zal je soms eerst op enkele plaatsen door het raamprofiel moeten zagen, zo kan je het raamprofiel makkelijk verwijderen met behulp van een koevoet. Je moet ook rekening houden met de manier waarop de ramen zijn vastgemaakt: ofwel met ankers, ofwel met schroeven.
 6. Wanneer het raam vastgemaakt is met een anker, zal je misschien enkele stenen moeten uitbreken met hamer en beitel. Let op dat de raamopening nog steeds mooi recht is. Dus maak zo weinig mogelijk schade. Let ook op de bestaande isolatie, zorg ervoor dat je deze niet beschadigd.
 7. Als je raam vast zit met schroeven, kan je deze gewoon losschroeven en de raamprofielen makkelijk verwijderen.
 8. Controleer de staat van de muren

Als het hele raam verwijderd is, moet je controleren of de muren nog mooi recht zijn.
Gebruik hiervoor een waterpas. Vergeet ook de vensterbank niet te controleren.

Wanneer je klaar bent met het verwijderen van de ramen of je begint vanaf de ruwbouw, dan kan je nu de ramen echt gaan plaatsen.

Nieuwe ramen plaatsen

Ankers of schroeven

De eerste vraag die je moet stellen is of je de ramen met ankers of schroeven vastmaakt. De meest gebruikte methode is die met ankers. (ankers worden meegeleverd met de ramen)

Werk je met volle muren, dan is het aangeraden om met schroeven te werken. Bij spouwmuren worden ankers gebruikt.

Goedkope-ramen.com zorgt steeds dat er voldoende ankers worden meegeleverd om de ramen correct te kunnen plaatsen.

Plaatsen van de ramen

 1. Bevestig de ankers op de zijkanten van het kozijn vóór je het raam plaatst.
 2. Plaats een laag siliconen op de vensterbank voor je het raam er op plaats, dan kan alvast hier geen water meer onder lopen.
 3. Zet de ramen steeds waterpas
 4. Positioneer de ramen op voorlopige houten balkjes zodat het stabiel, waterpas en op zijn definitive positie staat. Met de houten spieën is het mogelijk om de ramen helemaal correct waterpas te krijgen en de plaatsing nog wat bij te sturen, vermijd echter dat je te veel spanning op het raam steekt.

In geval van plaatsing “achter slag”, zorg ervoor dat het raam niet tegen de buitenmuur aan zit, maar zo’n 0.5 à 1 cm naar achteren (van binnen naar buiten gekeken), zo kan je later het raam makkelijk opkitten.

Voor je het raam plaatst, breng dan op het kozijn verticaal links en rechts en bovenaan de zwelband aan. Deze zorgt ervoor dat het raam als het tegen de buitenmuur aandrukt mooi aansluit tegen de gevelsteen, ook is deze zwelband ineens de rugvulling voor het opkitten van het raam als je het afwerkt.

Plooi daarna de ankers om tot tegen de binnenmuur waarin je wil bevestigen. Gebruik de speciale kozijnpluggen die werden meegeleverd (deze zijn bestemd voor bakstenen muren, bij andere types zijn mogelijk andere pluggen vereist). Bevestig de ankers met de pluggen in de draagstuctuur.

Verwijder voorzichtig de spieën en verifieer of het raam stabiel staat.

Isolatie ramen

Vergeet niet dat de voeg tussen het raam en de binnenmuur luchtdicht moet worden afgesloten. Vergeet ook geen isolatie te gebruiken tussen de aansluitvoeg en het raam.

PUR (Polyurethaanschuim) is een uitstekende isolator, zowel thermisch als akoestisch.

Bij elke levering zorgen wij voor voldoende PUR schuim om je raam op te schuimen.

Wanneer je gebruik maakt van het PUR schuim als isolatie, moet je de raamprofielen goed beschermen, Pur kan vlekken maken, die er niet makkelijk uit verdwijnen. Vul de opening tussen het kader en de muur met het isolatiemiddel. Voor je dit PUR schuim spuit, kan je best even het oppervlak bevochtigen met een plantenspuit, het PUR schuim hardt dan beter uit.

Gebruik niet teveel schuim in één keer, want de eigenschap van deze isolator is dat het enorm kan uitzetten. Laat het schuim drogen en schraap daarna het overtollige, verharde schuim weg. Gebruik afplaktape om je ramen te beschermen.

Afwerking ramen

Werk de kozijnen af met siliconen en kit de ramen af. Bescherm hiervoor je ramen met afplaktape. Voor een glad en proper kitwerk kan je de siliconenlaag even afstrijken na plaatsing met een natte spons met zeepsop.

Heb je nog vragen over de plaatsing, stuur ons gerust een mailtje met je vragen, dan proberen we je te helpen.

info@goedkope-ramen.com

Zie je het plots toch niet meer zitten? Dan kunnen wij je hiervoor ook een voorstel doen.

Download onze handige opmeting- en plaatsingsgids

De ramen van goedkope-ramen.com zijn een onderdeel van de activiteiten van de firma VEISTERS.be.

Veisters is sinds meerdere jaren een referentie in het leveren en plaatsen van buitenschrijnwerk.
Naast deze jarenlange ervaring hebben wij ook een kwaliteitscertificaat ontvangen van het BCCA.

BCCA vzw (Belgian Construction Certification Association vzw) is een vereniging zonder winstoogmerk met een duidelijke missie: de verbetering van de kwaliteit in de bouwsector. Dit BCCA kent aan hoogwaardige bouwmaterialen de zogenaamde ATG (Algemene Technische Goedkeuring) keurmerken toe.

Veisters, die dus de ramen voor goedkope-ramen.com aanlevert, heeft een dergelijk ATG keurmerk voor haar PVC ramen.

ATG kwaliteit

Heb je onze uitleg over opmeting en plaatsing goed gelezen, en heb je daarna nog twijfels?
Geef ons een seintje via info@goedkope-ramen.com en we zullen je proberen te helpen. Foto’s van de situatie waar je je raam wilt inbouwen zijn dan natuurlijk erg handig, zo ook een telefoonnummer of andere gegevens waar we je op kunnen bereiken.

We kunnen ook het raam komen plaatsen, vraag ons gerust naar een prijsvoorstel om dat te komen doen.

Eens je je bestelling hebt besteld en betaald, krijg je van ons een mail, met daarop de orderbevestiging. Deze beschrijft in detail wat je hebt besteld. Het is op basis van deze bestelling dat wij het raam gaan produceren.

Eens het raam geproduceerd is kan het verstuurd worden of opgehaald.

Hiervoor krijg je opnieuw een mail, met:

 • (Als je het ophaalt:) Tijd en plaats waar je het raam kan komen halen
 • (Als je het laat opsturen:) Verwachte leverdatum en tijd van de distributeur

Om een raam te plaatsen heb je aan aantal attributen nodig.

Wij maken je het gemakkelijk en voorzien al het volgende dat meegeleverd wordt met je bestelde raam:

 • Voldoende ankers voor het plaatsten van de ramen.
 • Voldoende pluggen om de ankers vast te boren in de muren,
 • Fles(sen) PUR-schuim, om het raam op te spuiten
 • Zwelband om ramen correct te plaatsen.

Wij voorzien geen Silicone-kit om het raam op te kitten.

Eén van de voordelen van Goedkope-ramen.com is dat wij onze ramen super snel kunnen aanleveren:

 • PVC ramen kunnen opgehaald of geleverd worden binnen de 4 weken na de online bestelling en betaling.
 • Aluminium ramen kunnen opgehaald of geleverd worden binnen de 6 weken na de online bestelling en betaling.
 • Als je een vliegenraam of ventilatierooster hebt besteld bij je raam, dan kan het zijn dat dit 2 weken extra levertijd vraagt.

Nergens anders kan u zo snel uw ramen bekomen!

Je kan kiezen om het raam zelf te komen afhalen, of om het door ons te laten leveren.

Indien je het laat leveren, dan gebeurt de levering steeds op het gelijkvloers (wij voorzien dus geen verticaal transport om je raam naar een verdieping te hijsen) De levering gebeurt ook steeds op de dichtst bereikbare plaats, voor een vrachtwagen, bij je opgegeven leveradres.

De datum van levering wordt per mail tijdig door ons op voorhand gecommuniceerd.

De moderne ramen van ons ATG-gecertificeerde PVC raamsysteem zijn een combinatie van schoonheid en functionaliteit met geavanceerde oplossingen op het gebied van energie-efficiëntie.

Dankzij een uitgekiend ontwerp en moderne technologie garanderen ze gebruikscomfort en lage facturen voor verwarming in de winter en elektriciteit die in de zomer wordt verbruikt door airconditioning.

Hun basisvoordelen die inherent zijn aan een hoog beveiligingsniveau, zorgen voor rust voor u en uw gezin.

Profiel Frame- en vleugel-5-kamerprofielen zijn uitsluitend gemaakt van primair materiaal van klasse A, met een constructiediepte van 70 mm.

Voor de aluminium ramen worden de MB70 profielen gebruikt van de Europese producent Aluprof.

Het systeem is een perfecte oplossing voor het maken van externe constructie-elementen die thermische en akoestische isolatie vereisen.

Het wordt gekenmerkt door een lage waarde van de warmteoverdrachtscoëfficiënt, dankzij het gebruik van speciale thermische onderbrekingen.

De dichtheid wordt ook verzekerd door hoogwaardige profielen en het gebruik van dichtingen gemaakt van tweecomponent synthetisch EPDMrubber: massief en cellulair, dat bestand is tegen veroudering tijdens langdurig gebruik en een zeer goede thermische isolatie heeft.

Het hoge niveau van energie-efficiëntie betekent dat u zich met dit systeem een groot glasoppervlak kunt veroorloven dat meer licht naar binnen laat.

Wij voorzien in al onze ramen het hoogwaardige raambeslag van het kwaliteitsmerk MACO.

Enkele voorbeelden van krukken en het beslag zelf kan je hieronder terugvinden:

Hendel hefschuifraam Zilver type F1 + Zilver schelpje type F1 aan buitenzijde schuifraam

Zwarte raamkruk, Witte raamkruk

 

Deurkruk zilver Type F1

Raam en Deurbeslag van MACO

 

In onze configurator kan je heel wat soorten glas kiezen, hieronder een woordje uitleg per mogelijke keuze:

Opgepast: volgens de afmetingen van je gekozen raam is het mogelijk dat wij zelf een aanpassing van de glaskeuze doorvoeren (een upgrade als het ware), zo kan het dat we bij grotere oppervlakken standaard gelaagd glas zullen nemen, om de stabiliteit en de veiligheid van het raam te waarborgen.

Dit zit steeds verrekend in de prijs van het raam.

Dus je zal hiervoor nooit meer hoeven te betalen.

Super isolerend dubbel glas 

 •  Uw waarde <= 1.1 W/m2K
 • “Normaal” Dubbel glas met vrij goede isolatiewaarde.
 • Isoleert ongeveer 4x beter dan enkele beglazing

Super isolerend gehard glas:

 • Glas dat 2x zo sterk is als klassiek glas
 • Uw waarde <= 1.1 W/m2K
 • Dubbel glas met zeer goede isolatiewaarde. Isoleert ongeveer 4x beter dan enkele beglazing.
 • De glasbladen zijn echter thermisch behandeld (zoals bij autoruiten) hierdoor zijn ze veel sterker dan klassiek onbehandeld glas.

Gelaagd dubbel glas 

 • 1 glaszijde is gelaagd met wapening
 • Uw waarde <= 1.1 W/m2K
 • Dubbel glas met zeer goede isolatiewaarde
 • Isoleert ongeveer 4x beter dan enkele beglazing
 • Eén van de glasbladen in de ruitopbouw is echter ontdubbeld tot twee aparte glasbladen, met een laagje doorschijnend polymeer ertussen.
 • Hierdoor is de ruit veel sterker, en ook moeilijker te doorboren door bv inbrekers, omdat de glasbladen ook bij breuk aan elkaar blijven kleven
 • De gelaagde glaszijde zit altijd aan de binnenzijde

Dubbel-gelaagd dubbel glas 

 • 2 glaszijden gelaagd met wapening (dus binnen buiten gelaagd glas)
 • Uw waarde <= 1.1 W/m2K
 • Dubbel glas met zeer goede isolatiewaarde.
 • Isoleert ongeveer 4x beter dan enkele beglazing
 • Beide glasbladen in de ruitopbouw zijn ontdubbeld tot twee aparte glasbladen (dus eigenlijk in totaal 4 glasbladen), met een laagje doorschijnend polymeer ertussen.
 • Hierdoor is de ruit veel sterker, en ook moeilijker te doorboren door bv inbrekers, omdat de glasbladen ook bij breuk aan elkaar blijven kleven.

Driedubbel glas 

 • Uw waarde <=0.8 Wm2K
 • Driedubbel glas verzekert U van de beste thermische eigenschappen, dit is glas waarbij zeer weinig energie verloren gaat, dergelijk glas wordt geplaatst in passief- en BEN woningen.
 • Ook akoestisch superieur.

Gelaagd MAT dubbel glas 

 • 1 glaszijde is gelaagd met matte wapening
 • Uw waarde <= 1.1 W/m2K)
 • Dubbel glas met zeer goede isolatiewaarde.
 • Isoleert ongeveer 4x beter dan enkele beglazing
 • Eén van de glasbladen in de ruitopbouw is echter ontdubbeld tot twee aparte glasbladen, met een laagje Mat-doorschijnend polymeer ertussen. Dit glas is dus te vergelijken met MAT glas
 • Hierdoor is de ruit veel sterker, en ook moeilijker te doorboren door bv inbrekers, omdat de glasbladen ook bij breuk aan elkaar blijven kleven.
 • De gelaagde glaszijde zit altijd aan de binnenzijde

Je kan ervoor kiezen om je raam ook te gebruiken als een manier om verse lucht in de kamer te brengen, hiervoor zijn twee oplossingen:

 • Je kan een ventilatierooster op je glas laten monteren, dan zit het ventilatierooster in één of meerdere van de glasbladen verwerkt. Dit betekent dat je het ventilatierooster kan zien als een onderdeel van het glas. Je kan dan ook (bij meervoudige ramen) kiezen in welk glasblad je het rooster verwerkt had willen zien.
 • Wil je voor een meer esthetische oplossing kiezen, dan kan je ook een ventilatierooster laten monteren bovenop het raam zelf, dan is deze amper zichtbaar in het raamoppervlak. Wel moet dan steeds het rooster voorzien worden over de volle breedte van het raam.

Let op! Gezien het ventilatierooster bovenaan het raam gemonteerd wordt, zal je raam iets minder hoog zijn gezien we rekening moeten houden met de dikte van het ventilatierooster. Dit kan dus eigenlijk alleen maar bij ramen die “achter slag” geplaatst worden. (Zie “veelgestelde vragen – Hoe meet ik mijn raam op?”)

Wij leveren steeds de opgegeven afmetingen van het raam, met of zonder ventilatie, op basis van de maten die je ons doorstuurt.

Wij zullen het kleur van het ventilatierooster zo goed als mogelijk afstemmen op het gekozen binnen- en buiten kleur van het raam. Dit zijn steeds RAL kleuren, ze kunnen dus minimaal afwijken van kleur ten opzichte van het gekozen kleur van je raam.

Hieronder zie je een voorbeeld hoe de ventilatie op een raam er kan uitzien (werkelijkheid kan afwijken van foto, ifv raamafmetingen en gekozen profiel)

Hieronder zie je een voorbeeld hoe de ventilatie op het glas er kan uitzien (werkelijkheid kan afwijken van foto, ifv raamafmetingen en gekozen profiel)

Dat kan zeker! www.goedkope-ramen.com is een onderdeel van de firma Veisters, al jaren gevestigde waarde in het leveren en plaatsen van PVC, Hout en ALU schrijnwerk.

We hebben ook een kleine toonzaal in Waregem, daar kan je  de PVC en ALU ramen die we aanbieden in het écht komen bekijken.

Een afspraak voor een bezoek aan onze toonzaal kan je maken via info@goedkope-ramen.com.

Hieronder alvast wat foto’s uit onze toonzaal.

Detail Schuifraam

Detail ALU deur

Detail PVC Deur

Detail ALU raam

Onderhoud van een PVC raam

Buitenschrijnwerk uit PVC heeft in principe niet veel onderhoud nodig, aangezien dit materiaal vuil- en stofwerend is.

Het volstaat om je ramen een aantal keer per jaar te reinigen met een zachte doek en lauw water.

Gebruik zeker geen aantastende reinigingsmiddelen of ga je ramen niet droog afvegen

Onderhoud van een Aluminium raam

Aluminium is niet onderhevig aan veel onderhoud.

Zo’n twee keer (in landelijke gebieden) tot vier keer (in stedelijke en kustgebieden) per jaar je profielen reinigen met lauw water, een heel zachte doek door de krasgevoeligheid en een niet-agressief schoonmaakmiddel, is voldoende.

We raden ook aan om na het reinigen nog een middel aan te brengen om de glans en kleur van het materiaal te beschermen.

Dat kan zeker! www.Goedkope-ramen.com is een onderdeel van de firma Veisters, al jaren gevestigde waarde in het leveren en plaatsen van PVC, Hout en ALU schrijnwerk. Als je een offerte wilt voor levering én plaatsing, stuur dan een simpel mailtje naar info@goedkope-ramen.com en wij maken een voorstel op voor een geleverd en geplaatst raam.

Niet alle mogelijke ramen zijn terug te vinden via onze configurator, enkel de meest gevraagde.
Heb je een raam in gedachten, maar je kan het niet configureren, dan nog kunnen we je helpen. Stuur ons een beschrijving door van het raam dat je wilt laten berekenen, naar info@goedkope-ramen.com.

Wij zullen dan kijken of het raam technisch een haalbare kaart is, en indien ja, zullen we je een prijs voor de levering ervan overmaken.

Missen is menselijk, als je een raam besteld zou hebben, en je ontdekt dat je een fout hebt gemaakt, dan kan je de mail met de orderbevestiging en de correctie die je er wil in aanbrengen naar info@goedkope-ramen.com sturen, en wij kijken wat we kunnen doen.

Doe dit wel binnen de 24 uur na je bestelling, anders kan het zijn dat je raam al in productie zit, en dan kunnen we er helaas niets meer aan veranderen.

We streven ernaar om ieder van onze klanten zo tevreden mogelijk te maken

Mocht je toch een klacht hebben, of ontevreden zijn, dan kan je ons opnieuw een mail sturen, (graag steeds met vermelding van de orderbevestiging van de bestelling waarover je het wilt hebben) naar info@goedkope-ramen.com.

Wij beloven je dat we binnen de 2 werkdagen na ontvangst van je vraag een antwoord zullen formuleren.